HYVINVOINTI ON KOKONAISUUS

Kaupallisessa yhteistyössä Dr. OHHIRA Suomi kanssa.

Hyvinvointi on kokonaisuus ja sen minä ymmärsin todella vasta sen jälkeen kun romahdin vuosi sitten. Vaikka olen aina liikkunut ahkerasti aina, on esim. ruokailu ja se, että saan tarpeeksi ravintoa ja ravintoaineita ollut minulle sellainen asia mihin en ole kiinnittänyt huomiota. Säännöllinen ruokarytmi oli vielä hetki sitten minulle utopinen käsitys.

”Hyvinvointi on kokonaisuus ja sen minä ymmärsin todella vasta sen jälkeen kun romahdin vuosi sitten..”

Sairastumisen jälkeen heräsin myös siihen, että minun tulee huolehtia itsestäni paremmin. Säännöllisyys ja rutiinit, sillä mieli ja kroppa on yksi kokonaisuus eikä kumpaakaan saisi unohtaa osana hyvinvointia. Pikkuhiljaa olen pyrkinyt luomaan rutiineja, joilla saan arjen rullaamaan niin, että sen osana on säännöllinen uni- ja ruokarytmi.

Kun ruokarytmi on nyt ollut suht hyvin kondiksessa, niin lähdin mielelläni tekemään yhteistyötä Dr. OHHIRA Suomen kanssa. Olin ehkä muutaman kerran törmännyt sanaan probiootit jossain, mutta en tosiaankaan tiennyt niistä sen enempää. Kysyin muutamilta tutuilta kokemuksia probiooteista, ja ovatko he kokeneet hyötyä ennen kuin vastasin kyllä, mutta kun sain tietoa, että monelle oli ollut näistä apua päätin itsekin kokeilla.

Elimistölle hyödyllisiä bakteereita kutsutaan probiooteiksi.

Lyhyesti mitä probiootit on:

”Elimistölle hyödyllisiä bakteereita kutsutaan probiooteiksi. Probiootit elävät ruoansulatuskanavassa, keuhkoissa, suussa, ihossamme – melkein koko kehossamme. Probiootit auttavat ylläpitämään suoliston pH-tasapainoa, tukemaan ruuansulatusta, vahvistamaan vastustuskykyä, edesauttamaan vitamiinintuotantoa, tasapainottamaan hormoneja sekä säätelemään aineenvaihduntaa. Mitä monipuolisempi probioottien yhdistelmä on, sitä vahvempi on myös vastustuskykysi.” (Lähde: https://ohhira.fi/)

Vaikka olen nyt pitänyt huolen paremmin syömisestä, minulle on ollut jo pitkään ongelmia vatsan kanssa. Se oli yksi syy miksi lähdin tähän yhteistyöhön mukaan, jos löytäisin sopivan tuotteen millä vatsa voisi paremmin.

”Sen jälkeen otin kokeiluun vahvemman eli Deluxen ja kun olin syönyt tätä viikon huomasin, että vatsa oireet olivat todella jääneet ja vatsa voi todella hyvin.”

Minulla oli kokeilussa Dr.OHHIRA® 3 -VUOTINEN RESEPTI 12 ERI LAIJN HAPATETULLA MAITOHAPPOBAKTEERILLA ja Dr.OHHIRA® DELUXE – 5 VUODEN RESEPTI, JOKA SISÄLTÄÄ 12 ERILAISTA FERMENTOITUA MAITOHAPPOBAKTEERIA.

Aloitin miedommilla eli 3-vuoden reseptillä. Kun olin syönyt viikon huomasin, että maha alkoi rauhoittumaan ja kahden viikon jälkeen vatsani oli voinut paremmin kuin pitkään aikaan! Sen jälkeen otin kokeiluun vahvemman eli Deluxen ja kun olin syönyt tätä viikon huomasin, että vatsan oireet olivat todella jääneet ja vatsa voi todella hyvin. Vatsa ei enää ollut koko ajan kipeä tai sekaisin, mistä oli tullut minulle jo ”normi” olotila.

Lisäksi olen huomannut vastustuskyvyn parantuneen, sillä normaalisti kun olen palannut päiväkotiin töihin on siitä alkanut alkuun aina sairastelukierre, mutta nyt en ole ollut kertaakaan kipeä koko syksyn aikana, ja luulen että nämä probiootit ovat siihen vaikuttaneet!

Itse jatkan probioottien syömistä ja suosittelen sinua kokeilemaan myös, jos näistä olisi apua sinunkin hyvinvointiin!

Ihan AHISTUSPÄISSÄÄN

Saara

Kaupallisessa yhteistyössä Dr. OHHIRA Suomi kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: